19 Ocak 2012 Perşembe

SİYAH ELBİSE AŞKI..



Hayattaki vazgeçilmezlerimden biri siyah elbise.Nereye gidersem gideyim giymekten çekinmeyeceğim,her ortama uygun bir modeli olan siyah elbiseye bayılıyorum.Çok şık bir yemeğe giderkende giyilebilir,gündüzde giyilebilir,kısacası ben siyah elbiseye herzaman varım.Sizinle kendi beğendiğim birkaç modeli paylaştım.Bazıları çok pahalı markaların ama uygun fiyatları olan mağazalarda da benzerlerini bulabilirsiniz.Hatta kendi terzinize aynısını diktirebilirsinizde.Siyah elbisenizi kırmızı bir ayakkabı ile daha şık bir halede getirebilirsiniz.Dedim ya siyahta seçenekler bitmez.





 Vatka son birkaç yıldır çok moda.Bende vatkalı elbiseleri beğenerek giyiyorum.Daha ağır duruyor.Bir küçük siyah elbise özelliklede vatkalı ise sizi çok şık yapabilir.Hatta her tarafı pullu ise dahada gösterişli duracaktır.






 Birde transparan tül detaylı siyah elbiseler öok moda.Bende zara,topshop gibi markalarda da gördüm.Bence bu tüller çok seksi görünüyor siz ne dersiniz?



Siyah elbisede seçenekler bitmez tabiki deri olanlarıda çok şık.Derinın modası hiç geçmeyeceği için mutlaka bir tane siyah deri elbise edinmelisiniz.Yıllarca severek giyebilirsiniz.


 Ama benim favorim dantel siyah elbiseler.Dantel dedinmi zerafet,asillik geliyor aklıma.Valentino'nun ve dolge gabbana'nın neredeyse her sezon yaptığı dantel siyah elbiselere bakmanızı öneririm.Bana onlar çok pahalı gelir derseniz bu fotoğraflar ile terziye gidebilirsiniz.Siyah elbise pahalı ve kaliteli durduğu kadar bence hatalarıda kapadığı için nereden aldığınız önemli olmayacaktır.Siz içinde kendinizi mutlu hissedin yeter.






5 yorum:

  1. gerçekten siyah elbise her bayanın gardolabında olması gereken bişeydir hem çok asil hemde çok ağır duruyor benimde siyah vazgeçilmezim

    YanıtlaSil
  2. Erdoğan Özgenç

    Hepsi birbirinden güzel şık,insanın bunları giyecek kadar güzel zamanları da varsa değmeyin insanların keyfine.
    Bolgda çok güzel olmuş paylaşımlarda; hayırlı olsun...

    YanıtlaSil
  3. ÖNCELİKLE TEBRİK EDERİM SİZİ MUTLAKA TAKİP EDİCEM.SİYAH ELBİSEYE BAYILIRIM.

    YanıtlaSil
  4. Erkeklerde ki karşılığı siyah takım elbise olsa gerek...

    YanıtlaSil
  5. selamlar,siyah sanırım herkesin vazgeçilmezi ve en büyük kurtarıcısı.Dolabımızda olmazsa olmaz rengi.
    sevda Özbecerik

    YanıtlaSil