19 Ocak 2012 Perşembe

EFSANE AYAKKABI CHRİSTİAN LOUBOUTİN..

Meşhur kırmızı tabanlı ayakkabılar.Bunları beğenmemek mümkünmü? Ben şahsen her modeline bayılıyorum tabi genelde ne kadar rahatsız olduklarını ve yüksek topuklu olduklarını da söylemeden edemeyeceğim.Ama her güzelin bir kusuru vardır:) Zaten güzel ayakkabılar genellikle rahatsız olurlar bunu da pek anlamış değilm:) Christian Louboutin'lerin bir çok modeli var, topuklarının daha kısa olan modelleride var. Türkiyede henüz mağazası yok Harvey Nicholas'dan ve Beymen'den satın alabilirsiniz. Hatta şu anda Harvey Nicholas'da %50 indirim var bakmanızı öneririm. Birde bu efsane kırmızı tabanların taklitlerini yaptılar. Evet tabanlar aynen kırmızı ama kalitesi tabiki farklı. Ama taklidini giydiğiniz de çok kişinin farkedeceğini zannetmiyorum.














           







Dolgulu ve yüksek topuklu model benim en sevdiklerimden. Taşlı olan herşeye hayran olduğum için benim favorim bu. İnanın kıyafetiniz ne olursa olsun altına bu ayakkabıyı giydiğinizde tüm gözler üzerinizde olacak.




 Christian Louboutin'in spor ayakkabıları ve loafer'larıda geldi Türkiye'ye. Zımbalı olan modeli çok moda ve ayakta süper duruyor. Zımbalıların topukluları da çok şık ve trend.



















































4 yorum:

  1. ewet kesinlikle harikalar....bu ayakkabılarla şık olmamak mumkun deil :)

    YanıtlaSil
  2. Ayakkabılar harika; ama malesef ayağımı çok rahatsız ediyorlar. Bunların dizaynı kesinlikle uzun, ince ayaklı Avrupa için yapılmış, biz Türklerin ayak yapısına hiiç uymuyor:((((

    YanıtlaSil
  3. çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
    mükemmmelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

    YanıtlaSil