1 Mayıs 2012 Salı

SEDA SAYAN'IN MUHTEŞEM EVİ







Seda Sayan'ın evinin dekorasyonuna tek kelime ile hayran kaldım. Dekorasyonunu Nur Yerlitaş yapmış. Kullandığı renkler ve aksesuarlar kusursuz. Eminim sizde çok beğeneceksiniz.




Kaynak:İnstyle Home

10 yorum:

  1. ben cook farklı buldum seda sayanın evini:)

    YanıtlaSil
  2. Seda Sayan'in fit goruntusunden gozlerimi alip evine konsantre olamadim. Nekadar guzel gorunuyor ozellikle pembe elbisesiyle :))

    YanıtlaSil
  3. BEM BEYAZ BİR EV BEKLERKEN YİNE ŞAŞIRTTI BİZİ AMA HARİKA BAYILDIM :))) SİZİNDE EVİNİZİN RESİMLERİNİ BEKLERİZ SAYIN SEZİN ERBİL :))

    YanıtlaSil
  4. Seda sayan in evi kendi gibi renkli ve modern harikasin sedaaaa superttt

    YanıtlaSil
  5. Benim evim bile seda sayanınkinden büyük en azından 2 banyo 2 de yatak odası var. o muhteşeemmm ev 1+1 gibi görünüyor resimlerde.

    YanıtlaSil
  6. Ev seda sayanin yaninda sonuk kalmis hele 2. Fotoda cok guzel gorunuyo .. Yemek odasini cok kucuk buldum ben kirmizi koltugun arkasindaki duvar aynasi cok guzelmis.. ( babanin evi daha guzeldi :))

    YanıtlaSil
  7. Guzel bir evi var. Seda Sayan da guzelligiyle evini suslemis. Bende nedense ondan beyaz bir ev beklerdim ama demek ki evinde baska bir tarzi baska bir dunyasi var. Sezincim cok guzel resimler bunu bizlerle paylastigin icin tesekkurler. Sanirim ben onun evini ilk defa sende goruyorum. Baska bir yerde hic gormedim. Yaniliyor muyum?
    Sevgiler, Nilay

    YanıtlaSil
  8. Guzel bir evi var. Seda Sayan da guzelligiyle evini suslemis. Bende nedense ondan beyaz bir ev beklerdim ama demek ki evinde baska bir tarzi baska bir dunyasi var. Sezincim cok guzel resimler bunu bizlerle paylastigin icin tesekkurler. Sanirim ben onun evini ilk defa sende goruyorum. Baska bir yerde hic gormedim. Yaniliyor muyum?
    Sevgiler, Nilay

    YanıtlaSil
  9. seda sayanın evi fazla şıkırtılı bence.hele o sandalyeler çok kötü banadana yapılacakmış gibi üstü kılıflı.ama o kırmızı leoparlı koltuk=seda sayan diyebilirim.kırmızı koltuk güzel olmuş

    YanıtlaSil
  10. Seda Hanımın evi hiç kendisini yansıtmamış bence

    YanıtlaSil