18 Ocak 2012 Çarşamba

MERHABA....

                                               
Merhaba:))) sizler ile burada neler paylaşacağım neler...Öncelikle psikoloji okuduğum için, psikoloji ile ilgili faydalı olacağını düşündüğüm konuları paylaşacağım,nasıl zayıfladığım çok sorulan sorular arasında beslenme ve spor ile ilgili bütün bilgileri paylaşacağım, alışveriş ile ilgili öneriler vereceğim, köşe yazılarımı buradan sizler ile paylaşacağım.Ünlülerin hayatları çok merak edilir, onlar ile sizin için röportaj yapıp bol bol fotoğraf paylaşacağım. Onların stillerini, çantalarını, ayakkabılarını evlerine girip fotoğraflayacağım.Kısacası daha birçok şey paylaşacağız.Kendi düğünüm, kına gecem ve nişanım ile ilgili fotoğraf paylaşıp, kimler ile çalıştığımıda yazacağım..Sizlerden gelen istekler doğrultusunda, istediğiniz sanatçıların evlerinde çekim yapmaya çalışacağım....Hoşgeldim,Hoşgeldiniz:)))

23 yorum:

  1. Canım Sezinim benim..
    Eminim harika bir blog olucak.. senden beklentim büyük...
    seni seviyorum....
    Mehtap ;)

    YanıtlaSil
  2. Hayırlı olsun çok başarılı...

    YanıtlaSil
  3. çok hoş buldum hemde,gerçekten çok güzel blog olmuş...sizde hoş bulursunuz umarım:)
    BEYHAN SARIYAR

    YanıtlaSil
  4. bloğunda diyet olayına yer verirsen paylaşım için memnun oluruz tşkler :)

    YanıtlaSil
  5. Inanilmaz zayiflamissiniz bunun sirrini paylasmaniz muhtesem olur blogda super olmus basarilar

    YanıtlaSil
  6. hosgeldn diyetını bızımle paylasrmsn nasıl zayfldn

    YanıtlaSil
  7. Tekrar diyorum valla ne iyie ttiniz blog açtınız.

    YanıtlaSil
  8. Hoşgeldin Sezen!
    Düğün ve kına detaylarını büyük bir merakla bekliyoruz:)
    Ayrıca senin stilini çok beğeniyorum bizi stilini yansıtan fotoğraflardan mahrum bırakma sakın:)
    http://itsmequeent.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  9. süpersin nasil zayifladigini cok merak ediyoruz lütfen paylas bizimle

    YanıtlaSil
  10. bayıldımm... şimdiden herşey çokk güzel...
    seçil

    YanıtlaSil
  11. En cok da unlulerim evini merak ediyoruzz he birdee cok zayif lalanlarin gunluk yemek pler nelerdir nemiktardadir vs..bblog sahane hadi basarilar :)

    YanıtlaSil
  12. hoşgeldiniz :)yalnız blogunuzu daha farklı beklerdim biraz özen istiyor :)görüntü olarak:)burda kalıcı ve dikkat çekmek istiyorsanız kesınlıkle blog arkadaşlarınıza ilgi şart:)yorumlara cevap vermek şart sırasıyla yapıldıgı vakıt takıpcınızde artar ilginizde yükselır sevgiler:)

    YanıtlaSil
  13. herkesin yazdıklarını tek tek okuyorum çok teşekkür ederim güzel sözlerinize beni yalnız bırakmayın yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.Zayıflama ve düğün detaylarının hepsini paylaşacağım tekrar teşekkürler.:)

    YanıtlaSil
  14. Sezin selam Danone Activia reklam kahramanı olarak firmaya seni önerdim. İnşallah seninle irtibata geçerler :)Özlem Kaymaz (Ozbusu/ Twitter)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa çok sevindim süper olmuş teşekkür ederim ne güzel şeyler düşünmüşünüz benim için Özlem hanım:)

      Sil
  15. Merhaba hayırlı olsun blogunuz.. Düğün detaylarını merakla bekliyorum.. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  16. hayırlı olsun. Sondan başa okuyunca, yorumu hoşgeldin yazına yapmak kısmet oldu :) Ünlü isimler blogger yazınca, insan bloguna daha da bağlanıyor sanki. Modayı sizlerden takip ettiğimiz için, bu da bir moda gibi geliyor :)
    Zayıflama ile ilgili konularda, herkesin isteğine katılamayacağım, bünye farkı, dolayısıyla fayda sağlanacağını zannetmiyorum (sanki).Ünlülerin evleri, kullandıkları ürünler, gezilecek yerler, mekan olarak bütçeye uygun olanlar mesela, malum biz ünlü değiliz :P Ben de psikolojiye meraklıyım. O tarz yazılarının baş takipçisi olabilirim. Bir yazında, yazı karakterim kötü olabilir ... gibi bir cümle kullanmışsın. Türkçemiz yabancı dillere kaymaya başladığı için, emin ol çoğu kişi dikkat etmeyecektir.Benim gözüme çarpanlar oldu elbette ama, akıcı konu ve yazı olduktan sonra çok da önemli olmuyor gerçekten :)
    Tekrar hoşgeldin. Kızımın ve benim bloglarımıza da beklerim !...

    YanıtlaSil
  17. Blog dünyasına hoş geldin....bol bol paylaşımlı postlar dilerim...En son postundan buraya kadar okudum ve bir hoşgeldin yazısıyla blogtan ayrılayım dedim :)

    Özellikle swarovski kaplı Louboutinler ve Özlem yıldızın siyah payetli elbisesi ve yine ayrıca blogta olan bütüüünnn ışıltılı şeyler favorim... ki nasıl olmasın tam bir taş tutkunu / hastasıyım..ayrıca yeni yeni tasarımlara da başladım...
    Merak edersen blogum
    http://designbys.blogspot.com/

    Yepyeni konularda tekrar burada buluşmak üzere.... :)

    YanıtlaSil
  18. Diğer blogger'lardan bunları duymak dahada güzel herkes birbirine destek oluyor burada çok mutlu oluyorum.Teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  19. Buketttt
    Hayırlı olsun sezincim süppperr olmuş tebrikler sana inan blogunu görür görmez hemen geldim ve çok beğendim amaaaa senle ilgili hiç resim yok günlük hayatın evin onlarla ilgili resimleri de görmek isteriz Başarılarının devamını diliyorumm... muckkkkkkssssss:-))

    YanıtlaSil
  20. gerçekten tebrik ediyorum blogunuza girdim çıkamıyorum :D

    YanıtlaSil
  21. Çok içten bir giriş olmuş, hoşgeldin aramıza:))

    YanıtlaSil
  22. Çok içten bir yazı olmuş gerçekten de, hoşgedin aramıza:)

    YanıtlaSil