19 Ocak 2012 Perşembe

MAZERETİM VAR ACEMİYİM BEN:)


Bu blogu 3 yıldır açmayı düşünüyordum fakat okadar üşengeç bir insanım ki bugüne kısmetmiş.Şu anda acemi olduğum için hatalarımı mağzur görün daha yeni yeni öğreniyorum.Malum internet çağındayız sürekli mesajlaşmaktan ve cümleleri kısaltarak yazmaktan alışkanlık olan imla hatalarımında kusuruna bakmayın.Herzaman eleştiriye açığımdır zamanla düzeltirim inşallah.Sizlerinde mailleri doğrultusunda yazılar hazırlayacağım.Blogumda kimleri görmek istersiniz onlarıda benimle paylaşırsanız çok sevinirim.Sizler için onların evlerine girip röportajlar yapacağım.Yani diyeceğim hatalarım olursa affola:) Daha yeni alışıyorum.Yorumları bekliyorum:)

14 yorum:

  1. blogun hayırlı uğurlu olsun iyiki açmışsın...ben de 2 senelik bloggerım ve her zaman iyiki yapmışım dediğim işlerin başında geliyor blogum:)umarım senin de öyle olur:)

    YanıtlaSil
  2. öncelikle tebrikler... samimi arkadaşlarım böyle bir şey dediğinde gülümseyerek "evet iyi olmuştu bir sen eksiktin sende açtın tam oldu." derdim. ancak tanımadığım birinin sayfasına bunu yazmam doğru olmaz.

    yaşam oyunu içindeyken her türlü acemiliğimize bir mazeret arasak da tekamül süreci ancak bu acemilikler sayesinde tecrübe ediliyor. sanırım aslolan kabulenip yaşam yoluna devam edebilmek. sevgi ve ışıkla yaşa.

    YanıtlaSil
  3. hayırlı uğurlu olsun bende uzun zamandır açmayı düşündüğüm blogumu geçen gün açtım ilk deneyim ilk heyecan çok güzel ama :) benide takip etmeni isterim :) gzdetz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. çok teşekkür ederim destekleriniz için:)

    YanıtlaSil
  5. amatör ruhlu profesyonell çalışmalar.. yolun açık olsunn:)

    YanıtlaSil
  6. ben daha bugün keşfettim seni özlem yıldizin twitter hesabından gercekten güzel hayırlı olsun:)birde fiyatlarını daha detaylı yazarsan cooooooooook sevinirimmmmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok pahalı olan birşey varsa kendimde olan fiyat yazmayı tercih etmiyorum ama onun dışındakilere tabiki dikkat ederim teşekkürler:)

      Sil
    2. öncelikle değer verip cvp verdiğin için cok tesekkürler:) yağli ciltler ve yağlı saclar içinde önerilerini bekliyorum:) girneden gülcandan sevgiler

      Sil
  7. Bende geç fark etmişim,
    Hayırlı olsun canım ;))

    --
    http://bibubutik.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  8. merhbalar: ünlü mankenlerin elerini, yaşam alanlarını ve güzellik sırlarının öğrenmek. püf noktalarını bilmek isterim.

    YanıtlaSil
  9. eylülde evlenicek olan bana yardım edermisin ? gelinliğini çok beğendimmm

    YanıtlaSil
  10. Merhaba Sezin, blogunu şimdi kesfettim. Aynı yıllarda Ankara'da okumustuk, cok guzel postlar yapmıssın zamanla cok daha guzel olacagina ve degisik projeler yapacagina eminim. Takibe aldım:)

    Sevgiler,
    Cigdem

    YanıtlaSil
  11. Canım paylaştıkların ve zevkin çok güzel, yazıların içten; ama senin de fark ettiğin gibi imla hataların göze çarpıyor. Onlara da biraz dikkat edersen bence kimse seni tutamaz:))) (İstediğin takdirde seve seve imlalarını düzeltebilirim.)

    YanıtlaSil