1 Şubat 2012 Çarşamba

HAFTANIN STİLİ: EZGİ KIRAMER




Bu hafta sizlerle Ezgi Kıramer'in stilini paylaşmak istedim. Ezgi Kıramer; Bilkent Üniversitesi İşletme bölümünden mezun. Ayrıca bizim okuldan mezun  ve  başarılı olan kişileri görünce daha da mutlu oluyorum. Ezgi Kıramer daha sonra Floransa'da tasarım eğitimi almış. Ve Vakko'da 2,5 yıl çalışmış. Şu anda imaj danışmanlığı, kişiye özel alışveriş, gardırop düzenleme, hediye danışmanlığı, kurumsal stil danışmanlığı yapıyor ve trendler üzerine konferanslar veriyor. Ayrıca Ezgi'nin ortağı Lian Kebudi'yle birlikte açtıkları bir internet siteleri var. Bu siteden onun stilini takip edebilir ve tasarladığı ürünlerden de satın alabilirsiniz. İnternet siteleri www.luxuryshoppers.net. Mutlaka göz atın, ben yeni keşfettim ve takip ediyorum. Şimdi gelelim Ezgi'nin stiline, her giydiğine tek tek hayran kalmamak elde değil. Resimlere baktığım zaman itiraf ediyorum tek tek bütün kombinlerin aynısını giymek istiyorum. İşte fotoğraflar, ben yorum yapmıyorum, Ezgi zaten bu işi yapıyor ve çok iyi biliyor. Bana kalırsa Türkiye'nin en iyi giyinen kadını, en önemliside kendine has tarzı olması. Bakalım sizde benim gibi hayran kalacakmısınız ?






Bu fotoğrafı ilk başta kullanmak istedim çünkü benim en beğendiğim kombin bu. Giydiği herşey yakışmış ama bu bol paça pantolona bayıldım. Ezgi'nin kullandığı aksesuarlar ve ayakkabılar özellikle favorim. Çok sade bir elbiseyi bile kullandığı bir akesuar ile uçuruyor. Birlikte giymeyi bile aklıma getiremeyeceğim şeyleri birarada kullanıp mucizeler yaratıyor.











İşte boynundaki altın rengi kolyeside benim satın almak istediklerim arasında. Bu kolyeyide onun internet sitesinde bulabilirsiniz. Beyaz tulumu nekadar şık ve leopar ile dahada şık ve uyumlu olmuş.






Jean gömlek, beyaz Converse ve kırmızı Chanel çanta benimde sık sık birarada giydiğim şeyler, çok güzel olmuş. Herkes Chanel çanta ile daha ağır kıyafetler giymeyi tercih eder ama bende zaman zaman çok spor bir ayakkabı ile bile  Chanel çantamı birlikte kullanıyorum.




























































İşte o altın kolyesi, muhteşem bir rengi olan zarf şeklindeki clutch'ı ve onun üzerinde en beğendiklerimden olan pantolonu ile muhteşem gözüküyor. Renklerin uyumu, duruşu, kendi zarifliğiyle tam bir kusursuz. İnsan aynılarından alıp giymek istemiyormu sizce de ?






Bir jean ve kareli bir gömlekle nasıl harikalar yaratılır görüyorsunuz. Altına giydiği ayakkabısı ve kullandığı aksesuarları ile bambaşka bir hava yaratmış. Herzaman kullandığı o büyük gözlükleride kendisine çok yakışıyor.






Bu kombine ise bayıldım. Jean gömlek, yüksek bel pantolon ve altına topuklular. Aynısını giymiş bir şekilde beni görürseniz şaşırmayın. Giydiği herşeye bayıldığım gibi bunlarada bayıldım. Ezgi jean gömlek giymeyi çok seviyor ve jean gömleği hem çok şık birşekilde hemde spor bir şekilde de kullanabiliyor.















Burada da kendi internet sitesinden aldığım bir fotoğrafı paylaştım. Kendi sitesinde, kendi fotoğraflarını kullanıp, her giydiğinin markalasını da yazıyor. Bu kırmızı elbiseye, leopar clutch'a ve o mükemmel kolyeye söyleyecek çok fazla birşey yok. Ama önemli olan bunları biraraya getirebilmek işte oda Ezgi'nin işi ve o bunu kusursuz yapıyor. (Fotoğraftaki elbise Lanvin, kolye Vera Wang). Çok fazla söze gerek yok, bol bol fotoğraf koydum, inşallah sizde benim gibi beğenmişsinizdir.








16 yorum:

  1. Ezgi kiramer en begendigim turk şık kadinlardan.. Bayiliyorum tarzina sectiklerine, zarifligine..altin kolyeyi bende cok begendimmm

    YanıtlaSil
  2. tam benim tarzım,,bayıldım:))

    YanıtlaSil
  3. tanımıyorum ama gerçekten çok şıkmış. Sitesini de incelemeye alıyorum:=))

    YanıtlaSil
  4. GERÇEKTEN ÇOKKKK ŞIK :) BAYILDIM

    YanıtlaSil
  5. ama o çok zayıf ben 65 klio olarak bunların güzel durmıyacağını düşünüyorum

    YanıtlaSil
  6. tarzı harika yol göstermek fikir vermek anlamında çok güzel bir örnek olmuşş teşekkürlerrrrrrrrrrrrr

    YanıtlaSil
  7. her zaman favorim,hem de dunya capında!!!cok seviyorum ezgi'yi..

    http://bernabozkurt.com

    YanıtlaSil
  8. nigar şençamlar2 Şubat 2012 09:22

    süper bir tarz bayıldım:) hem şık hem rahat..

    YanıtlaSil
  9. ilkem söylemez2 Şubat 2012 11:56

    İşte tarz budur! Huzur veren bir şıklık.

    YanıtlaSil
  10. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  11. tarzına hayaran oldugum ve beyendiğim kadınlar arasında ilk sırada ezgi kıramer buram buram tarz ve asillik kokan fotograflarr___________teşekkürler sezin bizle paylaştıgın içinn

    YanıtlaSil
  12. cok shik..uyumu cok guzel yakalamis

    YanıtlaSil
  13. Tek kelimeyle fan'iyim. Gercekten ciddi anlamda Turkiye'deki en stil sahibi kadin.
    Gectigimiz ay Vogue'un "bugun ne giydim" kosesinde Asli Abbasoglu'nu kesfettim. Ezgi Kiramer'e cok yakin bir cizgisi var. Bence Ezgi'yi begeniyorsan ondan ilham alabilirsin :)

    http://fashiononboard.blogspot.com

    YanıtlaSil
  14. gerçekten çok başarılı bir stili var !

    YanıtlaSil
  15. Tarzına bayıldım. Önemli olan bir araya getirebilmek gerçekten. Hem rahat hem şık kombinlerine hayran kaldım.

    YanıtlaSil