5 Şubat 2012 Pazar

TCHİBO ÇILGINLIĞI:)




Tchibo'nun önünden geçip hiç girmezdim ta ki çok güzel ürünler olduğunu duyana dek. Tchibo'da aradığınız herşeyi bulabilirsiniz dersem yanlış olmaz. Mutfak eşyaları, değişik fikirler, ev eşyaları, telefon kılıfları, teknolojik ürünler, dolap, bayan-erkek kıyafet ve daha bir çok ürün bulabilirsiniz. Ben en beğendiklerimden bazılarını sizlerle paylaştım. Mutfak eşyalarına meraklı olanlara mutlaka bakmalarını tavsiye ederim çok güzel ve pratik şeyler var. Tchibo'dan alışveriş yapmak için www.tchibo.com.tr 'den sipariş verebilirsiniz. Ama ben mağazaya gidin ve herşeyi görerek alın derim, çünkü mağazada başka ürünler de keşfedebilirsiniz. Mağazaları: Metrocity, Akmerkez, İstinye Park, Forum İstanbul, Kanyon ve Cevahir alışveriş merkezlerin de bulabilirsiniz.







-KAHVE DEKORATİF ŞABLON SETİ: Fiyatı 9-95 tl. Kahvenizin üzerine bu kalıplardan koyup, kahve yada çikolata dökerek bu muhteşem şekillerle süsleyebilirsiniz. Misafirlerinize restoran ve kafelerdeki gibi servis yapabilirsiniz. Ben bu şekilleri çok beğendim, eminim yaptığınızda herkes çok beğenip, nereden aldığınızı soracak.













-POŞET ÇAY SAKLAMA KUTUSU: Fiyatı 19.95. Ben yarın bu dekoratif kutudan almaya gidiyorum, içine 60 adet poşet çay koyulabiliyor. Poşet çay, ıhlamur, yeşil çay, meyveli çaylar koyabilirsiniz. Evdeki karton kutuları atın ve bu kutudan alın, çok güzel duruyor :)











-YUMURTA PİŞİRME ALETİ: Artık bu ufak ve sevimli aletle kolaylıkla yumurtalarınızı pişirebileceksiniz. Fiyatı 24.95 tl. Yumurtanızı makinenin içine koyuyorsunuz, birazcık su ekliyorsunuz ve mikrodalgaya koyuyorsunuz, yumurtanız hazır. Hem pratik hemde fiyatları uygun ürünler bulmak mümkün.







-BANYO SEHPASI: Bu banyo sehpası çok kullanışlı. Fiyatı 49.95 tl. Bambudan yapılmış bu sehpayı, küvetinize koyuyorsunuz, ve içeceğinizi yada kitabınızı koyup, keyfinize bakıyorsunuz.








-ŞEKİLLİ EKMEK KIZARTMA MAKİNESİ: Bu ekmek makinesi; bildiklerinizden biraz farklı. Bununla ekmekleriniz şekilli kızarıyor. 4 ayrı şekilde ekmeklerinizi kızartıyor.(elma,armut,çilek). Ayrıca üzerinde ekmek ısıtabileceğiniz bir bölümüde var. Fiyatı 69.95 tl.







-KAPAKLI SAKLAMA KABI: Bu kaplardan başka yerlerde de bulabilirsiniz ama bunun şeffaf ve sade olmasını çok beğendim. Özellikle diyette olanlar için ideal bir kap. İşe giderken yada alışverişe; içine ara öğünlerinizi yada diyet yemeğinizi koyarak, çantanıza atabilirsiniz. Fiyatı 19.95 tl.









-TERAZİLİ ÖLÇÜ KABI: Fiyatı 44.95 tl. Dilerseniz ölçü kabı ayrılabilir, dijital ekranı, gram ölçme özelliği ve otomatik kapanma fonksiyonu bulunuyor. Bulaşık makinesinde de yıkayabilirsiniz.






-TERMOMETRELİ KIZARTMA ÇATALI: Fiyatı 22.95 tl. Bu çatalı tavuk, hindi ve balık gibi yiyecekleri pişirirken kullanabilirsiniz. 4 farklı pişirme ayarı seçilebilir. Az pişmiş, orta pişmiş ve iyi pişmiş olarak ayarlayabilirsiniz. Çok pratik ve işe yarayan bir çatal.












Kaynak:www.tchibo.com.tr

11 yorum:

  1. canım yaaa bunlar cok guzell ama bızım burda yok ama bunlardan yaaa:((vallaa hıc haberm yoktu bunlardan ıyı oldu paylastgın

    YanıtlaSil
  2. BU ve daha bir çok ürün www.tchibo.com.tr sitesinde de var online alış veriş yapabilirsiniz ayrıca her pazartesi haftanın teması diye yeni bir katagori ekleniyor...ben 2 yıldır neler aldım neler,bayılıyorum bu siteye,bulunduğum yerde mağazası yok ama iyiki sitesi var:)

    YanıtlaSil
  3. Çatala bayıldım pişmiş mi diye parçalama derdi olmaz forumdan hemen acam

    YanıtlaSil
  4. Selamlar :)
    Bayıldım bunlara hepsi çok güzel, bende süsleme şablonu var sütlü tatlılara tarçın ya da kakao süslemek için kullanıyorum herkesin çok hoşuna gidiyor :)
    Ekmek kızartma makinasını çok beğendim.
    Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. http://www.tchibo.com.tr'den de sipariş edebilirsiniz evinize uzaksa

    YanıtlaSil
  6. ayy cok harika şeyler var cidden bayıldım en kısa zamanda gıdıyorum almaya :))

    YanıtlaSil
  7. Yumurta makinesiyle çatal çok orjinalmiş beğendim:)

    YanıtlaSil
  8. Bende tchiboya önünden geçip girmeyenler arasındaydım artık ilk uğrak yerlerimden biri olucak:)

    birdilimportakal.blogspot.com

    YanıtlaSil
  9. SEZİN HANIM MRB NASILSINIZ.
    BABANIZIN ÇOK BÜYÜK BİR HAYRANIYIM.
    ANCAK SİZİN DAHA DA BÜYÜK BİR HAYRANINIZIM.
    6 YAŞINDA KIZIM VAR SİZE ÇOK BENZETİYORUM.
    UMARIM ODA SİZİN KADAR GÜZEL VE BAŞARILI OLUR.
    SİZİNLE TANIŞMAYI ÇOK İSTERİM. 
    HOŞCAKALIN…

    MUSTAFA ALTUNER
    Altuner55@msn.com
    0541 505 55 28

    YanıtlaSil
  10. BU ŞEKİLLER HARİKA YANLIZ HANGİ MAĞAZADA BULABLİRİZ MAĞAZA İSMİ NEDİR

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. BU POSTTA TÜM AYRINTILAR VAR YAZILARI OKURSANIZ

      Sil