10 Şubat 2012 Cuma

SEVGİLİLER GÜNÜ MAĞAZA TERCİHİM-2 :LA DEESSE



Sizler için sevgilinize hiç unutamayacağı ve sadece ona özel olan bir hediye seçeneği sunuyorum. Burası Türkiye'nin ilk tasarım parfüm butiği La Deesse. Burada gerçekleştirilen workshoplar'da kişiye özel parfüm yaratmanın incelikleri öğretiliyor. Exper bir parfümer eşliğinde iki saatlik deneyim sonucunda yarattığınız parfüm, şişelenerek isminize özel olarak paketleniyor. Bence sevgililer günü için daha özel bir hediye olamaz. İsterseniz sevgiliniz için kendiniz gidip ona özel parfüm tasarlayıp şişeye ikinizin ismini yazdırabiilirsiniz, istersenizde ona buradan hediye kartı alıp parfüm yaratma zevkini ona yaşatabilirsiniz, tercih sizin. Le Deesse mağazasının adresi: Teşvikiye caddesi no:31/2 Nişantaşı. Burada parfüm tasarlamanın fiyatı 350tl. Bence en özel ve değişik sevgililer günü hediyesi sizinki olacak:)


















































8 yorum:

  1. Paris'te de görmüştüm, çok güzel bir hediye...

    YanıtlaSil
  2. Keşke Ankara da da olsa:/

    birdilimportakal.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Hiç haberim yoktuuu burdan, kesinlikle bi uğramalı keşfetmeli :))

    YanıtlaSil
  4. çok hoş bir hediye olur gerçekten..Bizle kendi kullandığınız parfum , bakım ürünlerinizi makyaj malzemelerinizide paylasırsanız çok seviniriz...

    YanıtlaSil
  5. burda kayıtlı olan email adresinizi kullanıyor musunuz ?
    size bir mail attıım :)

    YanıtlaSil
  6. Bu mağaza hiç erkeksi değil, erkekler içinde yapsanız, hem doğal esans olsun, yoksa ne ruhani faydası var, ne de genetikteki sırrı çözülmemiş auralara etki edecek yeteneği var sentetiklerin. Ayrıca bir sır vereyim, kokuları kendiniz küçük bir fabrika kurup üretin, misk kokusunun elde edildiği hayvanlarıda yetiştirirseniz, hem kalite artar hem maliyet düşer.

    YanıtlaSil