9 Şubat 2012 Perşembe

SEVGİLİLER GÜNÜ MAĞAZA TERCİHİM: CONTINUUM



Geçen hafta İstinye Park'ta hediye bakarken; bir mağaza gözüme çarptı. Mağazanın adı Continuum; bu mağazada çok güzel hediyelik eşyalar olduğunu gördüm ve sizler için sevgililer gününe iyi bir fikir olacağını düşündüğüm ve çekim yapmaya karar verdim. Öncelikle bana izin verdikleri için teşekkür ediyorum, ve mutlaka bakmanızı tavsiye ediyorum. Contınuum'da sizler için dikkatimi çeken ve beğendiğim birkaç hediye alternatifini görüntüledim, umarım sizde beğenirsiniz. Bu mağaza'ya sizde sevgililer günü hediyesi almak için uğramak  isterseniz İstinye Park'ta bulabilirsiniz. İstanbul dışında oturanlar da  www.continuum.com.tr adresinden bütün ürünleri görerek alışveriş yapabilirler. Fiyatları sorarsanız; her bütçeye uygun hediye alternatifleri bulabilirsiniz. 





























































Sizlerle daha önce çikolata şeklindeki birçok ürünü paylaşmıştım. Burada da çikolata görünümlü mouse'u görünce bayıldım. Fiyatı 49.50 tl.












Mağazadaki babetlerde en çok beğenilenler arasındaymış. Üzerlerinde resimler var ve çok sempatikler. Fiyatları 69.90 tl.






















Burasıda mağazada en beğendiğim köşe. Sevgililer günü için birçok alternatif var. Mağazanın en çok satan ürünü aşk kavanozuda bunlardan. Bu kavanozun içinde 365 gün sevgilinizin içinden çekebileceği, ona sevginizi anlatan sözler bulunuyor. Aşk kavanozu 59.50 tl.







Sevgililer günü için kalpli şeker, kalpli mum, gül yaprakları ve daha bir sürü alternatif hediye seçeneği bulabilirsiniz.













Bunlarda topuklu ayakkabı şeklindeki hoparlörler. Ben çok beğendim, hem dekoratif hemde işe yarayacak bir hediye. Bu hoparlörün fiyatı 79.50 tl.























Bu mutfak önlüklerine de bayıldım. Bunların fiyatlarıda 49.50tl. Farkettiyseniz mağazanın fiyatlarıda çok uygun. Buradan herkes mutlaka bir hediye bulabilir diye düşünüyorum.



Bunlarda son dönemde çok moda olan ahize şeklindeki telefon kulaklığı. Bunu kullanarak hem telefonun zararlı etkisini azaltmış hemde modaya uyum sağlamış olacaksınız. Fiyatlara gelince desenli olanları 84.50 tl, düz renkleri 69.50 tl ve altın, gümüş renkli olanlar da 84.50 tl. Burada daha önce başka yerlerde gördüğünüz fiyatlardan dahada uyguna bulabilirsiniz.




Ve muhteşem bluetooth kulaklıkları; üzerlerine hello kity, snoopy ve daha bir sürü karakterin olduğu kulaklıklar var. Fiyatları 129tl.





















Buda katlanabilen ve kolay taşınabilen tasarım bir bisiklet, bence çok güzel bir sevgililer günü hediyesi olabilir. Ayrıca sol tarafta görülen mor renkte terliklerde; isteğe göre ısıtılıp kullanılabiliyor, kış aylarında sıcacık tutuyor. Fiyatı 49.50tl .

























16 yorum:

  1. Online sitelerini inceledim sayenizde. Ben en çok kurbağa desenli babet ile mutfak önlüklerine bayıldım.

    YanıtlaSil
  2. hepsine bayıldımm çok güzeller yaaa

    YanıtlaSil
  3. AyNen bende babetlere bayildim vede onlukleree  super o babtleri istioruuuummnetten alabilormiyim acabaa sezin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Babetler ve daha fazlası için http://www.dogostore.com/login.php :))

      Sil
  4. Ceyhun Güler9 Şubat 2012 17:31

    öncelikle yakınlığınız için... ardından bu harika blogda yer verdiğiniz bu paylaşım için çok teşekkürler.. Continuum sizlerle daha güzel ;)

    YanıtlaSil
  5. gerçekten çok şeker bir mağaza imiş, bu arada bloğunuzu yeni keşfettim, başarılar. :)

    YanıtlaSil
  6. Bende o ask kavanozunu cok begendimmm. Ne kadar anlamli, ne kadar zarif bir hediye. Ankara`dayiz malesef ama bunu kendimiz bile yapabiliriz evde aslinda. :-) Ben esimi is icin yurtdisina gönderdim dün ve hediyesinide dün verdim. Erken kutladik ama zaten önemli olan sevgimizi gün ayirtetmekszin ince davranislarla gösterebilmek degil mi? :-) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Yurt disina (hollandaya) ürün satiyorlarmi online shoppe yapsam bilginiz varmi? marlynli babetler bir harika!

    YanıtlaSil
  8. hepsi müthiş harika çok beğendim..ama maalesef bizim buralar da yok böyle mağazalar..babetler ve çikolata ürünler harika..
    paylaşımlar çok güzel hepsi için çok teşekkürler..

    YanıtlaSil
  9. babatler süpermiiiiş yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler daha fazla modele http://www.dogostore.com/dogo-shoes-babet-kategori-78_91.html ulaşabilirsiniz :))

      Sil
  10. katlanabilir bisiklet süper!! acaba fiyatını hatırlıyo musun?
    sevgiler
    canan

    YanıtlaSil
  11. Paylaşmış olduğunuz bu yazı için çok teşekkür ederiz :)

    YanıtlaSil
  12. Çok değişik ürünler varmış gerçekten sevgiliyi unutturup alışveriş aşkını tetikleyen cinsten:)

    cosmopatra.blogspot.com

    YanıtlaSil