8 Şubat 2012 Çarşamba

MEHMET ALİ ERBİL'İN EV AKSESUARLARI




Babamın evindeki aksesuarları ayrıca kullanmak istedim. Aşağıda salondaki aksesuarlar ve babamın resim koleksiyonundan görüntüler var. Gümüşler, şamdanlar ve resimler. Çoğu aksesuar Hiref mağazasından alınmış. Hiref Mağazasını İstinye Park'ta bulabilirsiniz.





















Mehmet Ali Erbil'in resim merakını etrafında bilmeyen yoktur. Birçok ünlü ressamın resimleri evinin duvarlarını süslüyor. Salonun girişindeki uzun duvarda bu resimler karşılıklı birşekilde duruyor. Yani eve girer girmez uzun koridorda babamın resim koleksiyonunu görmeniz mümkün.




































































Bu gümüş lamba; benim evimde de olan ve çok zevkli bir lamba. Aynı zamanda son dönemlerde dekorasyonda çok moda oldu. Bu lambanın altın rengi, siyahı ve şeffafınıda bulabilirsiniz. markası Kartell.









Evin perdelerini de ayrıca koymak istedim. Perdeler çok sade, eve uygun olarak kahverengi olarak düşünülmüş. Sadece stor ve püsküllerden oluşuyor.















































 *Fotoğraflar kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

5 yorum:

  1. Sağlık ve huzurla oturmasını dilerim..Çok hoş aksesuarlar! Özellikle duvarda asılı Mustafa Ayaz resimlerine bayıldım...

    YanıtlaSil
  2. hepsi birbirinden güzel cok zevkli bir şekilde döşenmiş ben en çok gümüş lamba be son resimdeki şamdanı begendim ALLAH babana saglıklı sizinle birlikte uzun ömürler versin onu çok seviyorum:)

    YanıtlaSil
  3. oo eve gidip mum olassım geldi:))) herköşesi ayrı güzel;).

    YanıtlaSil
  4. Mehmet Ali Erbil öyle eğlenceli,renkli biriki evininde rengarenk olacağı gibi bi his vardı içimde:) enerjisini böyle huzurlu bi evden alıp yayıyor demekki,keyifle yaşayın bi ömür...

    YanıtlaSil
  5. MUTLU OLUN NAZARLARDAN KORUSUN RABBİM SEVGİLER

    YanıtlaSil