22 Şubat 2012 Çarşamba

HAFTANIN STİLİ:KIM KARDASHIAN

Kim Kardashian'ı genellikle erkekler çok beğeniyor, ben de Kim'in en çok tarzını beğeniyorum. Biraz balık etli olmasına rağmen, giydiklerini yakıştırabiliyor. Aslında hep aynı tarz şeyler giyiyor diyebiliriz ama seçtiği şeyler benim zevkime uygun. Kim Kardashian genellikle deri tayt, diz üstü çizmeler, blazer ceket, Chanel çanta ve Christian Louboutin ayakkabı giyiyor. Bütün fotoğraflarına bakacak olursanız birbirine çok benzediklerini göreceksiniz.



İşte meşhur deri taytları; neredeyse hergün siyah deri tayt giyiyor diyebiliriz. Aslında bacakları çok kalın ama nedense ona deri taytı yakıştırıyorum. Herzaman olduğu gibi ayağında topuklu botları var



Birde Kim Kardashian'ın sürekli üzerinde görebileceğiniz şeylerden biri de leopar desen. Bazen leopar elbise, bazen leopar bot bazende leopar çanta kullanıyor. Bu leopar elbise ile de çok güzel ve seksi gözüküyor.


Kim Kardashian'ın bir başka takıntısı da diz üstü çizmeleri. Neredeyse ayağından çıkarmıyor diyebiliriz. Ben şahsen bu kadar uzun çizmeyi bacak boyu kısa ve kalın olan kadınlara yakıştırmıyorum.



Ve Kim Kardashian'ın muhteşem Herve Leger eteği. Bu etekleri çok beğeniyorum, birkaç yıldır da çok moda. Vücudu sararak daha formda ve ince durmasını sağlıyor. Favori renklerimden birini giymiş. Üzerine giydiği dantel bluzde çok zarif duruyor.



Herzaman olduğu gibi burada da Louboutin'leri ayağında. Elinde de leopar clutch. Siyah renk ile leopar çok uyumlu olmuşlar. Daha öncede dediğim gibi bu vücuda göre bu elbise gayet seksi duruyor. Şahsen kiloları beni rahatsız etmiyor.























Ben genellikle;  tek renk giyinmeyi tercih etmem ama başkasında gördüğümde çok beğeniyorum. Beyazlar içinde çok güzel görünüyor. Herşeyi beyaz; pantolon, çanta ve ayakkabıları bile. Ama gayet güzel olmuş ve boğmamış. Heralde beyaz rengin güzelliğinden olsa gerek.











Beğendinizmi bilmiyorum ama farkettiğim şey hep aynı kıyafetleri giyiyor olması ama dediğim gibi önemli olan kendine yakıştırabilmek, o da bunu iyi başarıyor.




www.millandfashion.com/

17 yorum:

  1. ben çok begendim herşeyi çok yakıştırmış ayrıca kendisini çok begeniyorum...

    YanıtlaSil
  2. bence pekte bir tarz sahibi degil ama saçları ve yüzü çok hoşş_______

    YanıtlaSil
  3. Yüzündeki carpicilik bence diger kusurlarin, yada kusur demiyelim de, fazlaliklarin, göze batmasini engelliyor. Ama Paris hanimi tahtindan etti ya, öyle yada böyle, tebrik etmek lazim... :-))

    YanıtlaSil
  4. berna biricik..cok şık cok beğendim çantaları güneş gözlükleri dahada hoşuma gitti (:

    YanıtlaSil
  5. bende çok begeniyorum ve bence asıl böyle kilolu oluşu onu daha kadınsı yapıyr

    YanıtlaSil
  6. BU SENEDE CEKET MODASI VAR DEMEKKİ SÜPER ÇOK SEVERİM CEKETLE KOMBİN YAPMAYI :))

    YanıtlaSil
  7. bence kilolu denilemez yuvarlak hatlı bir kadın koca göbekli her yanından yağlar fışkıran biri böyle giyinemez zaten..o hatlarlada giydikleri kendini seksi ve çok hoş gösteriyor.Genelde zevkli bir kadın ama bende diz üstü çizmelerini beğenmedim..

    YanıtlaSil
  8. benim tarzım benziyooo.beğendimmm

    YanıtlaSil
  9. Cok hos ve bu kadina kilolu diyorsan sezin abla kilolu gormemissin ve kesinle kalin bacakli deyil guzel dogal herkesin giydigi kiyafetler:)

    YanıtlaSil
  10. kesinlikle kilolu değil..

    YanıtlaSil
  11. FİZiğ'i hoş olmasa bile hoş bir kadin 

    YanıtlaSil
  12. Fizig'i haric herseyine bayiliyorum;)

    YanıtlaSil
  13. Fiziği bence mükemmel. Her erkek böyle minyon ve kadınsı kadınları sever her ne kadar medya uzun ve ince kadın güzeldir fikrini aşılamaya çalışsa da. Kim Kardashian boyundan, saçına, yüzünden bacaklarına tam bir kadındır. Ve ben kendisine bayılıyorum. Kıyafetleri de çok yakışmış.

    YanıtlaSil
  14. gerçekten yüzü vesaçları çok hoş ama o bacaklarla deri tayt giymeseymiş iyimiş:) kilolu denmez tamam da bacakları kalın, yine de çekici kadın ama..

    YanıtlaSil
  15. Olağanüstü bir kadın bence...Kadın gibi kadın...Kemik torbası gibi olmasından bin kat daha güzel böylesi..Ne giyse yakışmış bence..Stiline bayılıyorum..Blazer ceket ancak bu kadar iyi taşınır....

    YanıtlaSil
  16. Doğrusu dizüstü çizmeleri olmasa yüzüne bakmazdım.. Son derece seksi bir hava katıyor..

    YanıtlaSil