15 Şubat 2012 Çarşamba

HAFTANIN STİLİ:DERİN MERMERCİ


Stil dediğiniz zaman akla ilk gelen isimlerden biridir Derin Mermerci. Herzaman çok şık, asil, kaliteli ve uyumlu giyinir. Genellikle pahalı markaları tercih eder, en önemlisi de bunları kendine yakıştırır. Davetlerde giydiklerine herzaman hayran kalmışımdır, dekolte de giyer ama basit durmadan ve asil gözükerek. Derin Mermerci; günlük hayatında sade giyinmeyi tercih edenlerden, sade giyindiği zaman bile kendine baktırmayı becerebiliyor. Bence önemli olan da bu zaten, ne giydiğin, pahalı olup olmadığı değildir önemli olan, önemli olan insanın giydiklerini kendine yakıştırabilmesidir. Bu hafta sizlerle Derin Mermerci'nin o muhteşem stilini paylaşmak istedim eminim hepiniz çok beğeneceksiniz.




Siyah elbise; bir insana bukadar yakışabilir. Derin Mermerci'nin bir avantajı da düzgün fiziği. Ne giyse yakışır denenlerden o da. Siyah elbisesi ile kullandığı clutch'ı ve pırlanta kolyesi de çok şık ve asil.








Burada eski fotoğraflarından birini kullandım. Bu fotoğraf da herzaman şık olduğunun kanıtı. Mor elbisenin rengi çok güzel, bronz teniyle de uyum içinde. Çantası herzamanki gibi Hermes ve yeşil ile morun uyumunu da görüyorsunuz. Derin Mermerci'nin en çok kullandığı ve sevdiği çanta markası Hermes; sanırım birçok rengine sahip.






























Benim en beğendiğim tarz. Sade ama şık. Derin; deri mont giymeyi çok seviyor ve genellikle de deri montu hem gündüz hem de gece giyiyor. Gece çok şık bir elbisenin üzerinde de gündüz kotun üzerinde de kullanıyor deri montunu. Siyah deri montu, siyah topuklu botları ve siyah skinny jean'i ile uyum içinde ve çok güzel görünüyor.
















Yine muhteşem siyah elbiselerinden biri ile. Siyah elbisesini leopar desenli bir ceket ile tamamlamış, altın rengi clutch kullanmış. Derin, genellikle vatkalı ceketleri tercih ediyor, buradaki leopar desenli cekette olduğu gibi.









Bu da Derin'in ifw'te giydiği bir kıyafet. Siyah, deri bir tulum giymeyi tercih etmiş ve üzerinde de Chanel'in o muhteşem ceketi. Son zamanlar da tulum çok moda oldu ama bu deri tulumu giymek cesaret ve düzgün fizik ister tabi.















Derin'in en çok kullandıklarından biri de o muhteşem takıları. Burada siyah elbisesi ile Chanel kolye takmış. Genellikle göz alıcı takılar kullanır. Günlük hayatında bile pırlanta kolye takan ve bunu kendine yakıştırabilen nadir insanlardan.
















































İşte simsiyah giyinmiş Derin. Aslında üzerinde bir tayt ve bir triko var ama nekadar şık. Siyah Chanel çantası ve siyah topuklu ayakkabıları ile kombinlemiş.









İfw'in ikinci günün de giydiği kombin. Siyah ve beyaz giyinmeyi tercih etmiş. Kumaş pantolon ve blazer ceket ile maskülen bir şıklık yakalamış. Ayağında herzamanki gibi Christian Louboutin topukluları var.














İşte benim hayran kaldığım leopar tayt. Leopar tayt ile siyah deri montun uyumuna bayıldım. Tek kelime ile mükemmel gözüküyor.

























Günlük giyimde de rahat, desenli bir elbise tercih etmiş. Gece kıyafetleri ile kullandığı clutch'ları spor kıyafetleri ile de kullanıyor. Renk uyumu çok güzel ve bu günlük hali ile de gayet bakımlı görünüyor.





































































Günlük hayatında oldukça sade giyinmeyi tercih ediyor. Onu bazen eşofmanı ve spor ayakkabıları ile bazen de bir kot bir tişört ile görebilirsiniz. Ama herzaman bakımlı ve alımlı görünüyor. Kısacası ben Derin Mermerci'nin stiline hayranım ve dergide gördüğüm zaman ne giymiş diye merak ettiğim insanlardan. Eminim sizde Derin'in stilini çok beğenmişsinizdir.

























14 yorum:

  1. Derin Mermercini hic beyenmiyordum su ana kadar. ama bayildim cok guzel stili,zevki.

    YanıtlaSil
  2. sezin babana selam baban 1 tane şanslısınız maşallah

    YanıtlaSil
  3. mehmet aliye rabbim uzunnnnnnnnnn ömürler versin onu herşeydennnnnnnnnnn korusun rabbim bir gün yakındandan görürüm inşallah ekranlarda görelim onsuz olmuyor

    YanıtlaSil
  4. gerçekten çok hoş çok şık çok zarif

    YanıtlaSil
  5. bende derini çok beyeniyorum kendine has bir duruşu var ama giyimi gayet normal tarz görünen bir durumu yok bence sadece leoparlı taytla siyah montuna bayıldım çok yakışmışş

    YanıtlaSil
  6. BENDE ASLINDA DERİN MERMERCİYİ BUKADAR BEGENMİYORDUM ŞUANDA GİYİNDİKLERİNİ ÇOK YAKIŞTIRDIM COK BEGENDİM BENCE HER KIYAFETİNDE FARKLI BİR RUHTA DURUYOR...SEZİNERBİL BİZE GÜNLÜK YAŞAMDA NERELERDEN ALIŞVERİŞ YAPABİLEÇEĞİMİZİ VE NELERİ NELERLE KOMBİN EDEBİLECEGİMİZİ ÖRNEKLERLE GÖSTERSEN COK MUTLU OLUCAM:):):) ÇOKMU ŞEY İSTİYORUM :p

    YanıtlaSil
  7. Ben bayılıyorum gerçekten çok güzel kombinler harika bayıldım.Ben Özlem yıldız giyim stilini çok beğeniyorum onun resimlerinden birkaç kombin koyabilirmisiniz.

    YanıtlaSil
  8. Bende derin mmermecini giyimine bayıdım çok güzel giyiniyor kalite marka çok fatk ediyor.Özlem yıldızında giyimin çok beğeniyorum oda çok güzel kadım doğum yapmış ama genç kız gibi nasıl zayıflıyor bunlar anlamıyor.

    YanıtlaSil