6 Şubat 2012 Pazartesi

DİYET YAPARKEN HERGÜN DONDURMA YEMEK İSTER MİSİNİZ?



Ve size muhteşem bir makine buldum. Bunun adı Yonanas makinesi. Bu makine ile dondurma yapabiliyorsunuz hemde yağsız, şekersiz yani sıfır kalori. Sadece koyduğunuz meyvenin kalorisini almış oluyorsunuz. Yani meyve yemekle dondurma yemek arasında bir fark kalmadı artık. Aşağıda tüm ayrıntılarıyla nasıl kullanıldığını anlatacağım. Bu dondurma makinesini www.yonanas.com 'dan bulabilirsiniz. Fiyatı 49.99 $. Ayrıca bu sitede ayrıntılı birşekilde nasıl kullanıldığını anlatıyor. Ve inanılmaz lezzetli tariflerde var mutlaka bakın. Bundan sonra diyet yaparken istediğiniz gibi dondurma yiyebileceksiniz. Türkiye'de satılıyormu bulamadım ama başka markaların dondurma makineleri var.
























*Öncelikle dondurmanızı hangi meyve ile yapmak istiyorsanız; o meyveyi bir kaba koyup buzlukta tutuyorsunuz. Çünkü bu makinede dondurulmuş meyve ile dondurma yapılabiliyor. 














*İstediğiniz donmuş meyveyi, damak zevkinize göre makinenin içine koyuyorsunuz ve resimdeki gibi üzerine bastırıyorsunuz.















*Ve bir dakikada dondurmanız hazır. Hemde şeker ve yağ koymadan, sadece sağlıklı ve az kalorili meyvelerden dondurma yapmış oluyorsunuz. Eğer isterseniz meyve koyarken; içine bir parça çikolata, fıstık ezmesi yada nane koyabilirsiniz, inanılmaz güzel ve kalorisiz dondurmalar yaratabilirsiniz. Ben bu makineye bayıldım, eminim sizde çok beğeneceksiniz. Artık hepimiz korkmadan dondurma yiyebileceğiz.













Kaynak:www.yonanas.com

4 yorum:

  1. TAdida aynimi gercek dondurma gibi:)

    YanıtlaSil
  2. merhaba bende dondurmayi cok sevenlerdenim bu makinaya bayildim sevgiyle kalin. sayfama goz atarsaniz cok sevinecegim www.moyabeba.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. pinberry gibi,içie badem ya da başka sevdiğimiz seylerden de ekleyebiliriz sanırım...hemen alıcam tşk ederim.
    yeliz

    YanıtlaSil