3 Nisan 2012 Salı

HAFTANIN STİLİ:NEBAHAT ÇEHRE

                                                           GÜNLÜK TERCİHLERi

Nebahat Çehre; en beğendiğim ve zarifliğine hayran olduğum kadınlardan. Yakından onu gördüğümde de ne kadar şık ve özenli olduğunu düşünmüştüm. Nebahat Çehre; günlük yaşamında spor giyinmeyi tercih ediyor. Genellikle siyah giymesi dikkatimi çeken detaylar arasında. Bir başka ayrıntı ise ayakkabı olarak hep spor ama altı dolgulu olan modelleri tercih ediyor. Onu günlük hayatında, genellikle siyahlar içerisinde, eşofmanlarla ya da bol pantolon ve rahat kıyafetler ile görebilirsiniz. Çok renkli giyinmeyi sevmiyor ama hem çok spor hem de çok şık durmayı başarıyor. Ne giyse kendine yakıştırdığını düşünüyorum.




                                                               GECE TERCİHLERİ

Nebahat Çehre; katıldığı davetlerde herzaman çok şık ve  gecenin en dikkat çekenlerinden olmayı başarıyor. Vücuduna yakışan, genellikle sade ve klasik renklerde elbiseler tercih ediyor. Vücuduna oturan ve zarif modeller giydikleri arasında. Genellikle genç modacıların tasarladığı elbiseler ile davetlere katılıyor. Siyah, beyaz ve kırmızı tercih ettiği renkler. Gece elbiselerinde mutlaka aksesuar kullanıyor, özellikle büyük kolyeler ve yüzükler favorisi. Davetlerde hem şık hem zarif hem de dikkat çekici olmayı başaranlardan. Bence, Nebahat Çehre; abartıdan uzak ve klas bir tarza sahip. Giydikleri arasında en çok kırmızı tuvaletini beğendim, kendisine çok yakışmış.

7 yorum:

  1. ben bu kadına hastayım bır ınsan bu kadar guzel bu kadar hoş olamaz her gıydıgı hersey yakısıyo çok begenıyorum çok!!

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten farklı bir tarzı var Nebahat hanımın. Teşekkürler paylaşımınız için...

    YanıtlaSil
  3. bu nasıl bir zarifliktir nasıl bir asalettir bence yaşını hiç göstermiyor cok begeniyorum kendisini:)

    YanıtlaSil
  4. Siyah renk yakışıyor Nebahat Çehre'ye, sevdiğimiz bir oyuncudur.

    YanıtlaSil
  5. ajda ve nebahat tarzları yaşlarına göre asla tartışılmaz_______________

    YanıtlaSil
  6. bu yaşta bu zerafet bravo:)

    YanıtlaSil
  7. Conakers ayakkabılarının Türkiye satış mağazası açılmıştır. www.conakers.com.tr

    YanıtlaSil