21 Mart 2012 Çarşamba

HAFTANIN STİLİ:DEMET KUTLUAY

Bu hafta tarzını ve kendisini de çok sevdiğim Demet Şener'in stilini paylaşmak istedim. Demet'i tanırım ve çok severim, aynı göründüğü gibi asil ve iyi kalplidir. Aynı zamanda da çok iyi bir annedir. Demet günlük hayatında da, gece seçtiği elbiselerde de abartıdan uzaktır. Herzaman çok sade ve klass giyinir. Onu genellikle blazer ceket, jean, beyaz gömlek ve siyah elbiseleri ile görebilirsiniz. Günlük hayatında hep düz spor ayakkabı tercih eder (genellikle New Balance), geceleri ise Christian Loubotin vazgeçilmezi. Seçtiklerim arasında en çok Zeynep Tosun tasarımı kırmızı gece elbisesini ve siyah uzun kollu tulumunu beğendim. Sade giyinmeyi sevenler eminim Demet'in tarzına hayran kalacaklar:)



















14 yorum:

  1. güzel kadın.kıyafetten ziyade güzel görünüyorlar ailecek bence..daim olsun ne diyelim:)

    YanıtlaSil
  2. güzel bir post eline sağlık.. her nekadar demet k. ın tarzını sıkıcı ve rüküş bulsamda..eskiden ne güzel bi kızdı yazık ya...

    bu arada senden ebru akel postu bekliyorum ,çünkü giyinmeyi ve yakıştırmayı bilen ender ünlülerden ... çok öpüyorum

    YanıtlaSil
  3. Valla bütün resimlerdeki kıyafetlerini beğendim. Yakışıyor. Çoğunluk risk almadan, klasik giyiniyor. Ama güzel taşıyor. 2 çocuğa rağmen fiziğinden hiçbirşey kaybetmemesi de ne güzel birşey.

    Yalnız Victoria Beckham tarzı pozlar vermesi beni zaman zaman mutsuz ediyor ama olsun:))

    YanıtlaSil
  4. çağla şikel'in üzerine tanımıyorum tarz konusunda...

    YanıtlaSil
  5. çok hanım hanımcık bi tarzı var ama yıllar önce giydiği siyah şifon elbisesi hiç bir zaman unutulmayacak:)

    YanıtlaSil
  6. post herzaman ki gibi harika sezincim..emeğine sağlık...ama tarz olarak ben de şık bulmuyorum...bazen hoş sadeliği, ama çoğu zaman abartılı .. yalnız benim dikkatimi çeken sanırım zayıflık uğruna yüzü çok sivrilmiş ve çökmüş..birde kontür eklenince tanıyamadım...insanların evlerindeki ve yaşantılarındaki özgünlükler beni çekiyor...uluorta herkesin alış verişi,veya bir iç mimarın döşediği ev diil de örneğin kendini yansıtan evdeki ,giyimindeki tarzı en sevdiği bir yemeği yapışı,bahçede fide dikişi,ne bileyim okuyup bayıldığı kitap...seni özellikle tanımak isteriz...öyle güzel bir blog yaptın ki...bak bu yönünü öğrendik seçimlerinle...neyse hadi yine sohbet ederiz tatlım...her dileğinin çarçabuk gerçekleşmesini diliyorum sana bugün,bu dakikada...sevgiyle...sevilay dinçer..twitter aleminin saimesultan ı yani...

    YanıtlaSil
  7. WALLA GÜZEL KADIN NE GIYSE YAKISIYOR GERÇEKTEN ,AMA DEMET KUTLUAYDA DİKKATİMİ ÇEKEN SADE VE ŞIK OLMAYI BECEREBİLMESİ ... ÇOK BEGENIYORUM KENDİSİNİ.

    YanıtlaSil
  8. Tarzını örnek aldığım insanlardan biri, çok beğeniyorum her zaman takip ederim...Güzele her şey yakışıyor.

    YanıtlaSil
  9. Tarzi kendine has ve guzel ,o bi yana ama o siyah kucuk portfoy cantayi cok seviyor sanirim nerdeyse her davette elinden dusurmemis :))

    YanıtlaSil
  10. demeti çok severim asildir hoştur ama giyimini pek beğendiğimi söyleyemicem

    YanıtlaSil
  11. demeti hem tarzıyla hemde ailesine bağlı oluşuyla çok beğeniyorum .giyim tarzı oldukça hem asil hamde sade ,abartıdan uzak yalın.bence çok hoş.ayrıca hanım efendi bir bayan.bence tam bir hanımefendi şuanki tarzıyla...

    YanıtlaSil
  12. cok asil bir kadin

    YanıtlaSil
  13. harika bir kadın çok asil

    YanıtlaSil
  14. Kıyafet seçiminden ziyade yaptığı başarılı evliliğe(ibrahim kutluay'ı beğenmeyen kadın yoktur heralde) ve şeker iki çocuğa hayran kaldım.Çok güzel bir aile portresi tebrik ederim,şanslı ve akıllı bir kadın ama güzel bir kadın diyemeyeceğim.O kadar zayıf ki o kıyafetlerin hiç biri yakışmamış ve zayıflık nedeniyle de yaşlı gözüküyor.Estetiksiz haliyle ve dolgun dalgalı saçlarıyla görmek isterdim onu.

    YanıtlaSil