21 Mart 2012 Çarşamba

BEBEK ARABASI: BUGABOO

Son yıllarda herşeyde bir modaya uyma durumu söz konusu. Bebek arabasında bile moda var. Bugaboo marka bebek arabalarıda son dönemde çok popüler. Kardeşim Ali Sadi'ninde vardı, yakın arkadaşlarımda kullanıyor ve çok memnunlar. Benim aldığım duyumlara göre; çok rahat ve kullanışlı. Ayrıca birçok renk alternatifi var, ellerinde olan renkleri beğenmezseniz renk katoloğundan seçim yapıp, istediğiniz renkte yaptırabiliyorsunuz. Dedim ya bebek arabasında bile trendler var. Bugaboo bebek arabalarını Caddebostan Bugaboo mağazasında bulabilirsiniz. Fiyatları ortalama 1950 tl civarlarında. Ama mağazada kampanyalar oluyormuş; alışveriş yaptığınız zaman belli bir ücret hediye çeki kazanıyormuşsunuz, bununla da bebeğinizin başka bir ihtiyacını karşılayabiliyorsunuz. Birde bu bebek arabalarının fonksiyonel parçaları da satılıyor, bunlardan alarak da arabanın özelliklerini arttırabilirsiniz. Genellikle yurtdışındaki ünlüler hep bu markayı tercih ediyor, moda olmasından dolayı mı derseniz, etrafımdan duyduğum kadarıyla aynı zamandada çok kullanışlıymış. İşte Bugaboo kullanan anneler ve babalar.













Bugaboo'nun birde Missoni tasarımı var , Missoni'yi sevenler bence mutlaka baksınlar, çok şık gözüküyorlar. Missoni tasarımı olan Bugaboo; normal fiyatlardan biraz daha pahalı sanırım.











Buda Marc Jacobs tasarımı Bugaboo. Bence buda hem sade hemde şık bir bebek arabası olmuş. İşte moda oldukları kadar birde tasarım olan bebek arabalarıda var, Yeni nesil bebekler doğuştan şanslı :)






6 yorum:

  1. Eylül de kardeşim olacak, şimdiden ben bakmaya başladım bile, çok faydalı bir yazı oldu teşekkürler:)


    Blogumda çekilişim var, bekleriiim...Sevgiler:)

    http://birdilimportakal.blogspot.com/2012/03/bakn-burada-ne-varms-hediye-zaman.html

    YanıtlaSil
  2. Çok pahalıı bencee.. Bukadar paraya değmez açıkçası.300 tlye aldım çokda memnunum..

    YanıtlaSil
  3. Bence buda cok guzelmis ama kesinlikle orbit bebek arabasinida onermen lzm ben bebegime kullaniyrm cok rahat en onemli ozelligi pusetinin araba koltuguda olmasi

    YanıtlaSil
  4. Bugaboo Cameleon üstüne bebek arabası tanımam. Kullanıyorum hiç pişman değilim. verdiğin paraya değer. Elif

    YanıtlaSil
  5. really excited to get I've been featured within the fantastic Cuteable Blog

    my webpage :: silver jewellery cleaner

    YanıtlaSil
  6. Many thanks match, operated like an appeal. This has
    been doing my head in for days !!

    My website: Xerox Phaser 8560 Ram Error (Unizard.Cafe24.Com)

    YanıtlaSil