11 Ocak 2015 Pazar

KIBRIS TATİLİM VE YENİDEN MERHABA:)

      



       


   
     


    

 
     

 
 Çook uzun zamandır blogumda 
yoktum.Sebebini sorarsanız ne zaman birşey koyup altına bir bilgi yazsam buna rağmen bunu nereden bulabiliriz? sorusu ile karşılaşmam oldu.Ve düşündüm ki kimse yazıları okumuyor sadece fotoğraflara bakıyor,bende instagramdan beğendiklerimi,önerilerimi paylaşmaya başladım.Birde unutmamak gerekirki sürekli imla hataları ile ilgili eleştiri almakta beni biraz yordu.Ama çok soran oldu ve dedimki bir başlangıç yapayım:) 18 Eylül'de çocukluğumun geçtiği Kıbrıs Rocks Hotel'deydim.Herzaman huzur vermiştir bana orası.Oteli kesinlikle tavsiye ederim,açık büfesini görmeniz lazım:) Ayrıca Kıbrıs'lılarıda söylemeden geçemeyeceğim birbirinden tatlı insanlar.İşte orada çektiğim birkaç fotoğraf,hepinizi çok öpüyorum devamı gelir inşallah postlarımın diyorum.Takip eden,seven,soran herkese teşekkür ederim.


3 yorum:

  1. Kıbrıs'a bende çocukluğumdan beri giderim Jasmine courtta hatta sizle tanışmıştık bi de çağrıyla:) şimdi meritteyiz hep:)) bende hellimine ve çarşına bayılırım Girne'nin bu yaz karşılaşırız inşallah iyi günler:))

    YanıtlaSil
  2. hoşgeldin diyelim... ben bloğunu faydalı buluyordum yazmıyor olmana üzülmüştüm. ara ara girerim bloğuna ve sadece fotoğraflara bakmam yazılanları mutlaka okurum. öyle emeğe saygıdan falan değil ;) okunası bulduğumdan sevgiyle kal...

    YanıtlaSil