2 Mayıs 2012 Çarşamba

ÖZLEM YILDIZ BUGÜN NE GİYDİ?

Özlem Yıldız'ı ne kadar çok sevdiğimi bilmeyen kalmamıştır. Ayrıca televizyon dışında günlük yaşamda giydiklerini de çok zevkli buluyorum. Özlem; sizler için bugün ne giydiğini yolladı bana. Eminim çok beğeneceksiniz. Özlem'in üzerindeki ceketi almadığıma pişman oldum, hemen alacağım:) Ayrıca bu özel fotoğraf için de çok teşekkür ediyorum.

*Ceket:Zara
*Tayt:Bcbg
*Çanta:Yves Saint Laurent
*Ayakkabı:Christian Louboutin










9 yorum:

  1. özlem yıldız'ın tarzından çok içten durusunun verdigi giyim tarzı ona çok yakışıyor.ek olarak saç renginede bayılıyorum :))

    http://fashiondesignville.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. kendisi kıyafetlerden daha güzel

    YanıtlaSil
  3. Herkes çok şık..

    YanıtlaSil
  4. ceket gerçekten çok hoş.. koşup bakmalı dediğin gibi=)

    YanıtlaSil
  5. Bu ceket artık Zara'da yık. Geçen aylarda olan modelmiş ve bir daha da gelmeyecekmiş. Bana Zara'dan böyle söylediler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha dün gördüm istinye parkta yeniden gelmiş bakabilirsiniz:)

      Sil
  6. özleme kırmızı çok yakışıyor :)
    http://bb-shoppingtogether.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. Vaaay aşk doktorumuz da orada :)))

    YanıtlaSil
  8. ozlem yıldız guzel ve asıl gıyımın oncusudur cok severım bende kendsını);yalnız benım rıcam sac rengını nasıl yapıcagmız yaptrıcagmız belkı tuyo verebılır bır adı karısımı varmıdır?bende esmerım ve yuzume renk gelsn ıstyrum bende karakas kara gozluyum ve ozlem yıldız sacı favorım uygulayabcek bır kuafor bulursam yasadıgm sehırde ve ozlem hanımın yardımı olursa bu renge karar verıdm sımdıden tsk ederm basrılar sevgılerımle sezın hanım

    YanıtlaSil